Coronavirus Update

In deze tijd van het Coronavirus gelden de vanuit het RIVM aangegeven richtlijnen voor een bezoek aan- en werkwijze binnen de praktijk. Laten we geen onnodige risico’s nemen en elkaar gezond houden!

Graag informeren we je over het beleid van Voetfactor Podotherapie in verband met het Corona-virus.

1-5-2020

Voetfactor Podotherapie is weer geopend!

Vanaf 1 mei 2020 is het weer toegestaan om reguliere (voet)zorg te verlenen.

Wij vragen u wel aandacht te hebben voor het volgende:

  • Om de anderhalve meter afstand te hanteren, is het belangrijk dat u alleen naar uw afspraak komt. Als dit echt niet kan neem dan voor uw afspraak contact met ons op!
  • Kom niet te vroeg op uw afspraak, bent u wel te vroeg, wacht dan even buiten of in uw auto tot ongeveer 1 minuut voor uw afgesproken tijd.
  • Zoals inmiddels bekend: u bent van harte welkom maar we geven geen handen meer.
  • Bij binnenkomst vragen wij uw handen te desinfecteren op de aangewezen plekken met de daarbij aanwezige desinfectiemiddelen.
  • Denk eraan om in onze praktijk zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
  • Tijdens uw spreekuur of onderzoek kan uw podotherapeut beschermende materialen dragen zoals mondkap/gezichtsmasker, bril, handschoenen.
  • Verlaat na uw afspraak a.u.b. direct de praktijk.
  • Heeft u op de dag van uw afspraak onverhoopt klachten zoals hoesten, niezen, verkoudheidsklachten of koorts, dan is het belangrijk dat u eerst belt met de praktijk. Wij zullen dan in overleg met u de afspraak verplaatsen. Dit geld ook indien u in contact bent geweest met een COVID-19 (verdacht) besmet persoon of wanneer u zich niet prettig voelt om te komen.

We vertrouwen op uw begrip voor deze maatregelen en vragen u om deze op te volgen ten gunste van uw eigen gezondheid en die van anderen.

2-4-2020

Om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen zijn alle reguliere afspraken en nieuwe afspraken van al onze vestigingen voor de komende tijd (tot tenminste 20 mei) afgezegd. De mensen die al een afspraak hebben staan zullen hierover worden geïnformeerd en daar waar mogelijk wordt een eventuele nieuwe afspraak gemaakt.

Mensen met Diabetes Mellitus die zijn ingepland voor een reguliere controle worden eveneens geïnformeerd om de afspraak te verzetten naar een later moment.

Verder volgen we de richtlijnen van de RIVM en de maatregelen van de overheid.

U wilt nieuwe steunzolen maar u kunt ze vanwege het Coronavirus niet ophalen

Het zijn onzekere tijden. Voor u, die zoveel mogelijk in huis moet blijven, voor u die moet werken omdat u werkzaam bent in de zogenaamde vitale beroepen, voor de ouderen, kinderen en voor ons als bedrijf. Samen zitten we in deze crisis en samen kunnen we elkaar helpen. Van onze kant kunnen we u helpen als u nieuwe zolen wilt hebben. Als u goed op uw zolen kunt lopen en u wilt graag een extra paar, dan kunnen wij deze voor u maken en opsturen. Zo kunnen we elkaar helpen in deze moeilijke tijden. Van de meeste mensen die bij ons eerder zolen hebben gehad hebben we de juiste maat. In geval we uw maat niet hebben, dan kunt u uw bestaande zool qua omtrek op een A4-papier tekenen en opsturen per post naar Voetfactor Podotherapie, Laan van de Vrijheid 130 te 9725 GH Groningen. Check ook deze link, ingeval uw steunzool niet helemaal past.

Als u nieuwe zolen opgestuurd wilt hebben, bel dan naar het algemene nummer van Voetfactor Podotherapie: 050-527 43 34.

Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen en pijnklachten.  Dit kan op werkdagen van 8:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur op ons nummer 050 527 43 34

We vragen je begrip voor deze uitzonderlijke situatie.