Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Podo manuele therapie

Soms zorgt een blokkade in een gewricht ervoor dat je niet goed kunt bewegen. Dat kan je bewegingsvrijheid ernstig beperken en pijn in het dagelijks leven opleveren. Podo manuele therapie kan dan mogelijk uitkomst bieden. Deze therapie is gericht op het creëren van meer bewegingsvrijheid voor de gewrichten.

achtergrond afbeelding

Podo manuele therapie: 

Heft gewrichtsblokkades op
Zorgt ervoor dat je soepeler kunt bewegen
Is vaak een goede ondersteuning bij andere behandelingen

De behandeling 

Geen mens is hetzelfde en daarom kijken we altijd eerst of manuele therapie voor jou kan werken. Daarom starten we met een kennismakingsafspraak. Daarin bespreken we jouw klachten en denken we in oplossingen. We bekijken de klachten en onderzoeken wat voor jou het beste werkt. Uiteraard geven we je dan ook een indicatie van de duur van de mogelijke behandeling.

Over Voetfactor Podotherapie | Podologie 

Bij Voetfactor Podotherapie | Podologie hoef je geen verwijzing van huisarts of specialist. Enkel in bijzondere gevallen is er wel een verwijzing nodig. Bij de meeste zorgverzekeraars wordt podotherapie vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Podotherapeuten (NVVP) en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Benieuwd of podo manuele therapie voor jou kan werken?