Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Je voeten dragen je leven.

Over ons

achtergrond afbeelding

Maar liefst 95 procent van onze cliënten loopt weer klachtenvrij rond. Dat is ons grootste compliment, want als praktijk voor podotherapie willen we iedereen met pijn zo goed mogelijk helpen, zodat er zo weinig mogelijk belemmeringen zijn om prettig te kunnen bewegen.

Het team

Bij Voetfactor werken podotherapeuten, podologen en een sportpodotherapeut. We werken op onze locaties samen met verschillende disciplines waaronder een sportarts, orthopeed, fysiotherapeut en podo manuele therapeut.  

We vinden het belangrijk om van a tot z zorg te verlenen.

Onderzoeksapparatuur is in de praktijk aanwezig. We hebben onder meer een echoapparaat en een 3D-voetscanner in eigen beheer. We maken de steunzolen zelf: daarmee kunnen we de kwaliteit bewaken en snel leveren.

Waarborg van kwaliteit

Onze podotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). We moeten regelmatig bijscholen om de kwaliteitsregistratie te behouden. Daarnaast worden onze praktijken eens in de vijf jaar gevisiteerd.

De podotherapeut is opgenomen in Wet BIG onder artikel 34. Alle podotherapeuten hebben een eigen AGB-code die begint met het cijfer 26. Ook de podotherapiepraktijken hebben hun eigen AGB-code.