Voetfactor Podotherapie

de mensen achter uw zorg

Ferdinand Rittersma
Ferdinand Rittersma
(sport) Podotherapeut
Podo-manueel therapie
Dorinda van Duinen
Dorinda van Duinen
(kinder) Podotherapeut
Tanja Krähenbühl
Tanja Krähenbühl
Podoloog en medisch pedicure
Lana Krähenbühl
Lana Krähenbühl
Podotherapeut
Betty Biemans
Betty Biemans
Podotherapeut i.o.
Jeannette Deinum
Jeannette Deinum
Praktijkondersteuner
Hilde Weeseman
Hilde Weeseman
Praktijkondersteuner
Klazien Rittersma
Klazien Rittersma
Praktijkmanager

Over ons

Wij geven je richting, op weg naar gezondere voeten

Maar liefst 95 procent van onze cliënten loopt weer klachtenvrij rond. Dat is ons grootste compliment. Want als praktijk voor podotherapie willen we iedereen met pijn zo goed mogelijk helpen. Zodat er zo min mogelijk belemmeringen zijn om prettig te bewegen.

Vanuit vier locaties in de regio Groningen en Friesland helpen we dagelijks mensen bij pijnklachten. We besteden veel aandacht aan het vinden van de oorzaak van die klachten. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en nemen de tijd om de klachten goed te onderzoeken.

Onderzoeksapparatuur is in de praktijk aanwezig, we hebben onder meer een echo-apparaat en een 3D-voetscanner in eigen beheer.

We vinden het belangrijk om van a tot z zorg te verlenen. Daarom maken we steunzolen zelf: dat betekent dat we de kwaliteit kunnen bewaken en bovendien snel kunnen leveren.
Waarborg van kwaliteit

Onze podotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). We moeten regelmatig bijscholen om de kwaliteitsregistratie te behouden. Daarnaast wordt onze praktijken eens in de vijf jaar gevisiteerd.

De podotherapeut is opgenomen in Wet BIG onder artikel 34. Alle podotherapeuten hebben een eigen AGB-code die begint met het cijfer 26. Ook podotherapiepraktijken hebben hun eigen AGB-code. Wilt u meer weten over de podotherapeut, kijk dan ook op www.podotherapie.nl.