Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Drachten

De Morra 2, Drachten (ingang Noord)

Adres

Morra 2 (Ingang Noord)

9204 KH Drachten

0512 74 8004

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. Parkeren is gratis. 

Plan route
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.00 - 16.30 uur

08.00 - 16.30 uur

08.00 - 16.30 uur

Gesloten

08.00 - 16.30 uur

Gesloten

Gesloten

Belemmerd worden in het dagelijks leven, omdat voetklachten in de weg zitten. Dat wil niemand. Lopen gaat lastig of sporten levert continu voetblessures op. Helaas komt het bij veel mensen voor. Bij Voetfactor Podotherapie | Podologie begrijpen we hoe belangrijk het is om serieus genomen te worden met voetklachten. Daarom nemen onze podotherapeuten in onze praktijk in Drachten direct de tijd om ze te onderzoeken. We luisteren naar jouw verhaal en bestuderen je voet(en) grondig voor een oplossing die voor jou werkt. 
 
Maak gerust vrijblijvend een afspraak om ook jouw langdurige klachten aan te pakken.  

Jarenlange ervaring
Deskundig en realistisch advies van onze podotherapeuten
Geen wachttijden, je kunt snel bij ons terecht

Onze deskundige podotherapeuten en podologen in drachten

Jouw voetklachten zijn onze prioriteit. We streven ernaar om jouw voetklachten zo goed mogelijk op te lossen. Voor nu én in de toekomst. Of je nu last hebt van een sportblessure, hielspoor of bijvoorbeeld diabetes. We streven ernaar om jou zo snel én goed mogelijk te helpen, zodat je niet lang hoeft te wachten op de zorg die je nodig hebt.

Onze deskundige podotherapeuten in Drachten hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jou van deskundig advies te voorzien. We nemen de tijd om jouw klachten zorgvuldig te onderzoeken, zodat we het beste advies op maat kunnen geven dat is afgestemd op jouw situatie. Bij Voetfactor Podotherapie | Podologie streven we ernaar om jouw voetklachten goed en effectief aan te pakken, zodat je snel weer kunt genieten. Je voeten dragen tenslotte je leven.

Onze podotherapeuten staan voor jou klaar

Of je nu last hebt van specifieke voetproblemen, pijnklachten of andere aandoeningen; wij staan voor je klaar. Met onze expertise en toewijding bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw unieke situatie. 

Over Voetfactor Podotherapie | Podologie 

Wij geloven dat goede podotherapie niet alleen gaat om het verlichten van symptomen, maar ook om het voorkomen van verdere complicaties en het bevorderen van een optimale gezondheid van jouw voeten. Beweging is belangrijk. In het dagelijks leven én om blessures te voorkomen. Daarom investeren we voortdurend in bijscholing en blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden. Met de nieuwste en meest geavanceerde technologieën leveren we de best mogelijke zorg. 

Geen wachttijden 

Woon jij in de buurt van Drachten en heb je voetklachten? Wacht dan niet te lang. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten of plan direct online een afspraak.