Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Podotherapie in Groningen-Noord

Regattaweg 5, Groningen

Adres

Regattaweg 5


9731 AJ Groningen

0505274334

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. Parkeren is gratis.

Plan route
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.00 uur

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Je voeten dragen je leven, daarom is het belangrijk dat jij goed kunt bewegen. We zien dat voetklachten hierbij vaak in de weg kunnen zitten. Heb jij last van de dagelijkse dingen zoals traplopen, bukken of lopen? Of heb je regelmatig sportblessures of andere voetklachten? Onze specialisten zoeken de beste oplossing voor jou zodat je snel weer pijnvrij kunt bewegen. 

Jarenlange ervaring
Deskundig en realistisch advies
Geen wachttijden, je kunt snel bij ons terecht

Over onze podotherapiepraktijk in Groningen-Noord 

In Groningen heeft Voetfactor Podotherapie | Podologie twee locaties. Je vindt deze locatie aan de Regattaweg 5. We hebben ook een vestiging aan de Laan van de vrijheid.

Of je nu hielpijn, standsafwijkingen, sportblessures hebt of op zoek bent naar voetzolen, bij ons ben je aan het juiste adres. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal, nemen jouw klachten serieus en stellen een persoonlijk behandelplan op maat voor je op. Soms kan eenvoudig schoenadvies al een verschil maken, terwijl in andere gevallen aanvullende behandelingen nodig kunnen zijn. Bij ons sta jij centraal en streven we ernaar om jou de beste zorg te bieden voor jouw specifieke voetproblemen.

Maak kennis met onze specialisten

Ontmoet ons toegewijde team. Wij doen er alles aan om jouw voetklachten te verminderen.

Ferdinand Rittersma

(sport) Podotherapeut, Podo-manueel therapie

Dorinda van Duinen

(kinder) podotherapeut

Tanja Krähenbühl

Podoloog en medisch pedicure

Lana Krähenbühl

Podotherapeut

Over Voetfactor Podotherapie | Podologie 

Bij ons draait goede podotherapie niet alleen om het verlichten van symptomen, maar ook om het voorkomen van complicaties en het bevorderen van gezonde voeten. We begrijpen dat beweging belangrijk is in het dagelijks leven en ter preventie van blessures. Daarom blijven we up-to-date met bijscholing en de nieuwste behandelingen.

Met geavanceerde technologie bieden we de beste zorg voor jouw voeten, zodat je kunt genieten van een actief en pijnvrij leven. Ons doel is om jou te helpen met preventie en het behoud van optimale voetgezondheid. Je voeten dragen tenslotte je leven!

Geen wachttijden 

Heb je voetklachten? Wacht dan niet te lang en kom langs in onze praktijk in Groningen. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten of plan direct online een afspraak.