Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Podotherapie in Groningen

Laan van de vrijheid 130, Groningen (ingang achterom Boerhavelaan)

Adres

Laan van de Vrijheid 130


9728 GH Groningen

0505274334

Parkeren kan op de twee gratis parkeerplaatsen voor de ingang.

Plan route
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 16.30 uur

08.30 - 16.30 uur

08.30 - 16.30 uur

08.30 - 16.30 uur

08.30 - 16.30 uur

Gesloten

Gesloten

Je wilt je in het dagelijks leven graag vrij kunnen bewegen, maar helaas zitten voetklachten in de weg. Je hebt bijvoorbeeld hielpijn, pijnlijke voeten of achillespeesproblemen. Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend is en dat je er het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt. Onze podotherapeuten en poloog in Groningen richten zich op de onderliggende oorzaak van jouw klachten om ze te kunnen verminderen. Of liever nog; om ze te kunnen voorkomen. 

Jarenlange ervaring
Deskundig en realistisch advies
Geen wachttijden, je kunt snel bij ons terecht

Over onze podotherapiepraktijk in Groningen  

Voetfactor Podotherapie | Podologie werkt vanuit twee locaties in Groningen. Je kunt onder andere terecht op deze hoofdlocatie in Groningen – Laan van de Vrijheid. Je vindt ons in Groningen ook in Groningen-Noord.  

In beide locaties staan onze specialisten voor je klaar om jouw voetklachten te verminderen. Met onze expertise onderzoeken we de voetklachten grondig en gaan we aan de slag met de juiste oplossing voor jou. Op die manier wordt het makkelijker om te bewegen. In het dagelijks leven maar ook bijvoorbeeld als je wilt sporten. Je voeten dragen tenslotte je leven.  

Onze podotherapeuten staan voor jou klaar

Maak vast kennis met ons team. Wij zetten ons elke dag in om voetklachten te verminderen en te verhelpen. Anderen verder helpen, dat is wat we het liefst doen.  

Ferdinand Rittersma

(sport) Podotherapeut, Podo-manueel therapie

Dorinda van Duinen

(kinder) podotherapeut

Tanja Krähenbühl

Podoloog en medisch pedicure

Lana Krähenbühl

Podotherapeut

Over Voetfactor Podotherapie | Podologie 

Goede podotherapie gaat niet alleen om symptoomverlichting, maar ook om het voorkomen van complicaties en het bevorderen van gezonde voeten. We begrijpen dat beweging belangrijk is, zowel in het dagelijks leven als ter voorkoming van blessures. Daarom blijven we up-to-date met bijscholing en de nieuwste behandelingen. Met geavanceerde technologie bieden we de beste zorg voor jouw voeten. Ons doel is jou te helpen genieten van een actief en pijnvrij leven, met aandacht voor preventie en optimale voetgezondheid. Je voeten dragen tenslotte je leven.  

Geen wachttijden 

Heb je voetklachten? Wacht dan niet te lang en kom langs in onze praktijk in Groningen. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten of plan direct online een afspraak.