Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Vergelijk hier alle vergoedingen en voorkom onverwachte kosten

Tarieven en vergoedingen voor podotherapie per verzekeraar 2024

achtergrond afbeelding

Als je denkt dat je volgend jaar podotherapie nodig hebt, of als je al naar de podotherapeut gaat, dan is het extra belangrijk om nog eens goed naar jouw zorgverzekering te kijken. Misschien wil je wel overstappen of wil je je aanvullend gaan verzekeren. Goed om daar vast over na te denken.

Podotherapie zit namelijk niet standaard in de basisverzekering. Hiervoor moet je je vaak aanvullend verzekeren. Onderaan deze pagina geven we een overzicht van de zorgverzekeraars en bijbehorende vergoedingen.*

Sommige verzekeraars maken onderscheid in vergoedingen voor behandelingen door de podotherapeut of de registerpodoloog. IZZ, Univé, VGZ en sommige andere verzekeraars vergoeden bijvoorbeeld meer kosten bij behandelingen door de podotherapeut dan bij behandelingen door de registerpodoloog. Je kunt hier mogelijk zelf rekening mee houden bij het maken van je afspraak. Wij zullen zelf ook zo goed mogelijk hierin met je meedenken.

* De inhoud van de pagina met vergoedingen is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voetfactor Podotherapie kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en/of onvolledigheden in de verstrekte informatie. Aan de inhoud van deze pagina’s en eventueel toegevoegde bijlagen kunnen geen rechten worden ontleend.

Check je vergoeding voor 2024

Let op! Om de vergoedingen van 2024 te bekijken, klik je achter het jaartal “2023” op het kleinere en grijze jaartal “2024”. Wanneer het jaartal “2024” blauw is, bekijk je de actuele gegevens voor 2024.

Hieronder kun je de tarieven inzien voor 2024.