Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Maak je klaar om zonder klachten te genieten van de lente!

Geniet zorgeloos van het voorjaar

achtergrond afbeelding

Niets is lekkerder dan buiten zijn in de natuur. Geniet van de zon op je gezicht en van al het groen om je heen. De vogels beginnen hun liederen te fluiten en de natuur bloeit weer op. Het is de perfecte tijd om erop uit te gaan. Ruil je tv-scherm in voor een wandeling in het bos, en de loopband voor een rondje hardlopen in de buurt.

Meer weten over het belang van een (preventieve) afspraak?

Podotherapie kan ook preventief worden ingezet, zelfs als je nog geen specifieke voetproblemen hebt. Een podotherapeut kan je helpen bij het voorkomen van toekomstige problemen door een grondige evaluatie van je voeten uit te voeren en eventuele risicofactoren op te sporen.

Ben je van plan meer te gaan wandelen of sporten in de lente? Dan vraag je meer van je voeten en kan dit vooral gunstig zijn. Door preventieve maatregelen te nemen, kun je mogelijke problemen in de toekomst voorkomen en met bestaande klachten comfortabel blijven bewegen. Neem nu contact op:

Zorg dat jij optimaal kunt genieten van het voorjaar

Klachten snel en effectief behandeld

Blijf niet lopen met klachten. Pijn bij dagelijkse bewegingen is niet nodig.

Goed voorbereid sporten

Zorg dat jij en je voeten zorgeloos kunnen gaan bewegen. En voorkom langdurige blessures.

Snel een afspraak maken

Het is nu mogelijk om direct een afspraak te maken. Loop niet langer rond met je voetklachten en geniet volop van het voorjaar.

Pijnvrij genieten dankzij Voetfactor

Heb jij je sportschool al verruild voor de verfrissende buitenlucht? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent. Zo kun je zonder klachten beginnen met buiten sporten.

De juiste schoenen, corrigerende inlegzolen, een analyse van hoe jij loopt. Het zijn allemaal manieren die je op weg kunnen helpen om je beste beentje voor te zetten. Geef je voeten dit voorjaar extra aandacht, want veel klachten zijn met een kleine moeite te voorkomen.

achtergrond afbeelding

Zorg ook goed voor jouw voeten

Het voorjaar in zonder klachten, dat is wat wij mogelijk maken. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een afspraak maken. Dan kun je op korte termijn langskomen voor een intake. Hierbij kijken we wat er aan de hand is en brengen we de oplossingen in kaart.

Heb je nu al last van voetklachten? Ook jij kan het voorjaar pijnvrij ingaan. Na het maken van een afspraak gaan we samen aan de slag om jouw klachten te verhelpen. Met een behandelplan en moderne hulpmiddelen brengen onze specialisten je stappen verder.

Maak direct een afspraak

(Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 – 12:00 en 13:00 – 16:30 uur)