Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Maak je klaar om zonder klachten te genieten van de lente!

Klaar voor het voorjaar

achtergrond afbeelding

Niets is lekkerder dan buiten  zijn in de natuur. Geniet van de zon op je gezicht en van al het groen om je heen. De vogels beginnen hun liederen te fluiten en de natuur begint letterlijk weer op te bloeien. En met het voorjaar voor de deur, is nú de perfecte tijd om naar buiten te gaan. Ruil je tv-scherm in voor een wandeling in het bos, en je loopband voor een rondje hardlopen in de buurt.

Zijn jouw voeten klaar voor het voorjaar?

Als jij door het mooie weer extra gaat bewegen, vraag je meer van je voeten. Begin daarom goed voorbereid aan de lente! Voorkom langdurige klachten en laat bestaande klachten behandelen door onze experts. Ook jij kunt pijnvrij genieten van het voorjaar!

Zorg dat jij optimaal kunt genieten van het voorjaar

Klachten snel en effectief behandeld

Blijf niet lopen met klachten. Pijn bij dagelijkse bewegingen is niet nodig.

Goed voorbereid sporten

Zorg dat jij en je voeten klaar zijn om buiten te bewegen. Voorkom langdurige blessures.

Snel een afspraak maken

Het is nu mogelijk om direct een afspraak te maken. Wacht niet te lang en geniet volop van het voorjaar.

Pijnvrij genieten dankzij Voetfactor

Kun je niet wachten om de sportschool te verruilen voor verfrissende buitenlucht? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent. Zo kun je zonder klachten beginnen met buiten sporten.

De juiste schoenen, corrigerende inlegzolen, een analyse van hoe jij loopt. Het zijn allemaal manieren die je op weg kunnen helpen om je beste beentje voor te zetten. Geef je voeten dit voorjaar extra aandacht, want veel klachten zijn met een kleine moeite te voorkomen.

achtergrond afbeelding

Zorg ook goed voor jouw voeten

Het voorjaar in zonder klachten, dat is wat wij mogelijk maken. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een afspraak maken. Dan kun je op korte termijn langskomen voor een intake. Hierbij kijken we wat er aan de hand is en brengen we de oplossingen in kaart.

Heb je nu al last van voetklachten? Ook jij kan het voorjaar pijnvrij ingaan. Na het maken van een afspraak gaan we samen aan de slag om jouw klachten te verhelpen. Met een behandelplan en moderne hulpmiddelen brengen onze specialisten je stappen verder.

Over Voetfactor Podotherapie 

Als praktijk voor podotherapie willen we iedereen met pijn zo goed mogelijk helpen, zodat er zo min mogelijk belemmeringen zijn om prettig te bewegen. Vanuit vier locaties in de regio Groningen en Friesland helpen we dagelijks mensen met pijnklachten. We besteden veel aandacht aan het vinden van de oorzaak van die klachten. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Onze podotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). We scholen ons regelmatig bij en onze praktijken worden eens in de vijf jaar gevisiteerd.

We maken gebruik van de nieuwste onderzoeksapparatuur en onze eigen 3D-voetscanner. De steunzolen maken we ook in huis, zodat we de kwaliteit kunnen bewaken en snel kunnen leveren.

Ferdinand Rittersma

(sport) Podotherapeut, Podo-manueel therapie

Dorinda van Duinen

(kinder) podotherapeut

Lana Krähenbühl

Podotherapeut

Tanja Krähenbühl

Podoloog en medisch pedicure

Klazien Rittersma

Praktijkmanager

Jeannette Deinum

Praktijkondersteuner 

Betty Biemans

Podotherapeut i.o.

Anneke Wegstapel

Praktijkondersteuner

Maak direct een afspraak

(Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 – 12:00 en 13:00 – 16:30 uur)