Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur

050 - 527 4334
Neem contact op +31505274334 info@voetfactor.nl Maak een afspraak

Snel van je voetklachten af

Voetklachten ontwikkeld deze zomer? Blijf er niet mee lopen! 

achtergrond afbeelding

Het is een bekend verschijnsel: voetklachten die tijdens en na de zomerperiode de kop opsteken. De zonnige dagen en vakantieavonturen zorgen ervoor dat we meer bewegen en actiever zijn, maar soms blijven die vervelende klachten, waarvan we hoopten dat ze vanzelf zouden verdwijnen, aanhouden.  

Gelukkig ben je hierin niet alleen. Wij zien elk jaar veel blaren, likdoorns, hielspoor en andere ongemakken. We staan klaar om te helpen! 

Maak direct een afspraak

(Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 – 12:00 en 13:00 – 16:30 uur)

We onderzoeken de oorzaak van je voetklachten

Een blaar of likdoorn herkennen we natuurlijk zo. Heb je last van andere klachten?

Dan is het belangrijk om te weten waar de oorzaak van je klachten ligt, zodat we ze doelgericht op kunnen lossen. Daarom werken we altijd volgens een aantal stappen:

We beginnen altijd met een uitgebreide analyse.
We stellen de oorzaak vast. Twijfelen we of is er externe expertise nodig? Dan vertellen we je dat eerlijk en verwijzen we je door.
Met een behandelplan verminderen we je klachten, of lossen we ze zelfs helemaal op.
Geniet weer van bewegen!

Wanneer moet ik naar de podotherapeut? 

Als je last hebt van voetproblemen, maar ook wanneer je andere lichamelijke klachten ervaart die hiermee samen kunnen hangen, zoals bijvoorbeeld klachten aan enkels, knieën of rug, dan is het tijd om een podotherapeut te overwegen.

De podotherapeut is specialist op het gebied van voeten en behandelt deze klachten. De podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houding- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkende voetstand. De titel podotherapeut is voorbehouden aan degenen die de hbo-opleiding voor podotherapie hebben afgerond.

Eerlijk en deskundig advies

Na de zomer zien we vaak dat mensen meer wandelen dan normaal en dat ze dat vaak op verkeerde schoenen hebben gedaan. Dit kan zorgen voor pijnlijke voeten, hielspoor, blaren, likdoorns en andere ongemakken. 

  • We hebben alle moderne hulpmiddelen om je zo snel mogelijk weer op de been te helpen.  
  • Blijkt er een andere oorzaak te zijn? Dan verwijzen we je door naar de (huis)arts of een fysio en helpen we je op weg met een uitgebreide verwijzing.  

We geven je altijd eerlijk en deskundig advies. Je voeten dragen tenslotte je leven!  

Maak direct een afspraak

(Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 – 12:00 en 13:00 – 16:30 uur)